DenyaBlog

Ποιος πολύτιμος λίθος μου ταιριάζει;

Ποιος πολύτιμος λίθος σας ταιριάζει; Τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο στη ζωή σας;

Μήπως είναι τα χρήματα, η ψυχική ηρεμία, η τύχη, ο έρωτας, η φιλία, η επαγγελματική καριέρα; Όποια κι αν είναι η επιθυμία σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε τις παρακάτω ιδιότητες για να επιλέξετε το λίθο που σας ταιριάζει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχαιότητα, τόσο στη Δύση όσο και στην Ανατολή, οι πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνταν για χιλιάδες χρόνια στην κατασκευή κοσμημάτων, φυλαχτών, δαχτυλιδιών και μενταγιόν. Είναι λοιπόν προφανές ότι η ομορφιά των φυσικών κρυστάλλων γοήτευε τους ανθρώπους και τους έκανε να τους θεωρούν αληθινό θησαυρό.

Ο δικός μας αληθινός θησαυρός υπάρχει εκεί έξω και σήμερα θα τον ανακαλύψουμε!

ΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣ

Ο ροζ χαλαζίας είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την αγάπη.

Χαρίζει αρμονία στην καρδιά και μας μαθαίνει να αγαπάμε, να αποδεχόμαστε και να συγχωρούμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τους γύρω μας. Μεταξύ των άλλων, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, τη θλίψη και τις δύσκολες σκέψεις. Είναι σημαντικό ότι μας γεμίζει με αισιοδοξία, χαρά και δημιουργικότητα.
Η πέτρα αυτή ενδυναμώνει την καρδιά, βελτιώνει τη γονιμότητα και ηρεμεί την επιδερμίδα.

Κάντε δική σας τώρα την πανέμορφη καρδιά από ροζ χαλαζία και μεταμορφώστε τη ζωή σας. Φορέστε τη ή κάντε τη δώρο ως φυλαχτό.

Κολιέ True Love – Χαλαζίας


ΛΑΜΠΡΑΔΟΡΙΤΗΣ

Ο λαμπραδορίτης είναι η πέτρα της δύναμης και της μεταμόρφωσης.

Ακόμη, μας βοηθά να κάνουμε αλλαγές, τονώνει την αυτοπεποίθηση, δυναμώνει τη φαντασία και μας κατακλύζει με έμπνευση. Σημαντικό  ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι διώχνει μακριά το άγχος, αναπτύσσει την υπομονή και αυξάνει την πίστη.
Το χρώμα του είναι ημιδιάφανο γκρι και ιριδίζει στο φως του ήλιου. Πέρα από το υπέροχο χρώμα του, ενδιαφέρουσα ιδιότητα του λαμπρδορίτη είναι ότι ισορροπεί τις ορμόνες, ανακουφίζει από τους πόνους της έμμηνος ρύσης και ρυθμίζει τις διαταραχές της εμμηνόπαυσης.

Κάντε δικό σας το best seller δαχτυλίδι Harmony και το κολιέ Celeste με πέτρα λαμπραδορίτη για την ενίσχυση της δύναμής σας!

Επίχρυσο Harmony Ring από ασήμι 925

Κολιέ Celeste

ΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣ

Αμαζονίτης, φυλαχτό της τύχης.

Αυτός ο λίθος φέρνει επιτυχία στον έρωτα και αφθονία στη ζωή. Δίνει διορατικότητα, εξωστρέφεια και βοηθάει στην επικοινωνία. Είναι το ιδανικό γούρι για όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, θεραπεύει τα συναισθηματικά τραύματα και δίνει ελπίδα.
Βοηθά στην πρόληψη της τριχόπτωσης και επιδιορθώνει ευαίσθητα μαλλιά και νύχια.

Αποκτήστε το δαχτυλίδι Pyramid Shine Α με πέτρα αμαζονίτη και το μοναδικό ανοιχτό, γαλαζοπράσινο χρώμα του θα σας εκπλήξει με την πρώτη ματιά!
Επίχρυσο δαχτυλίδι Pyramid Shine Α από ασήμι 925

ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ

Ο μαλαχίτης προσελκύει την αγάπη, την προστασία, την εξουσία και την επιτυχία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι διευκολύνει τη διαδικασία της αυτογνωσίας, της αποδοχής του εαυτού και δίνει θάρρος για την πραγματοποίηση σχεδίων. Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, την κατάθλιψη και το συσσωρευμένο θυμό.
Ενώ σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες του μαλαχίτη, σημειώνουμε ότι είναι αποτελεσματικός σε θέματα όγκων, καταγμάτων ή πρησμένων αρθρώσεων και μυών.

Φορέστε το μοναδικό δαχτυλίδι Pyramid Shine C με εντυπωσιακή πέτρα μαλαχίτη. Η πολύτιμη πέτρα χαρίζει προστασία και ο μοναδικός σχεδιασμός του κοσμήματος θα καταπλήξει τους πάντες!

Επίχρυσο δαχτυλίδι Pyramid Shine C από ασήμι 925

 

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

Η πολύτιμη πέτρα λάπις λάζουλι (lapis lazuli) σύμφωνα με την  παράδοση, φέρνει αισιοδοξία, μακροζωία και γαλήνη.

Ίσως η πιο χαρακτηριστική του ιδιότητα είναι πως δημιουργεί αίσθηση δύναμης, ζωτικότητας και σθένους. Εκτός από αυτά όμως, μας βοηθά στο να ηρεμούν τα νεύρα και μας φέρνει ήσυχο ύπνο. Πολύς κόσμος επιλέγει αυτή την έντονη μπλε πέτρα γιατί μας προστατεύει από το «κακό μάτι».
Ο λάπις μας ανακουφίζει από τη ναυτία, τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες. Είναι κατάλληλος για πρηξίματα, μελανιές αλλά και ως αντίδοτο για τα κουρασμένα μάτια.

Το σκούρο μπλε του λάπις λάζουλι συνδυάζεται πανεύκολα από το πρωί έως το βράδυ. Προσθέστε τα μοναδικά κοσμήματα Celeste στη συλλογή σας και εντυπωσιάστε με στιλ!

Κολιέ Celeste
Σκουλαρίκια Celeste

 

ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ

Φεγγαρόπετρα, ο λίθος της καινούριας αρχής.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, συνδέεται άμεσα με το φεγγάρι και με τη διαίσθηση. Καταπραΰνει τη συναισθηματική αστάθεια και το στρες. Χρησιμοποιείται ως αποτελεσματικό φυλακτό, ιδίως στα ταξίδια.

Η φεγγαρόπετρα είναι ιδιαίτερα θεραπευτική για τις γυναίκες και βοηθάει στον θυρεοειδή και τα δύο φύλα.
Κοσμήστε το λαιμό σας με την εκπληκτική φεγγαρόπετρα και αφήστε τη να κάνει τα μαγικά της! Το minimal κολιέ ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και θα το αγαπήσετε με την πρώτη ματιά !

Κολιέ Mini Sphere

 

ΡΟΥΜΠΙΝΙ

Το ρουμπίνι είναι σύμβολο πάθους, προστασίας και ευημερίας.

Ενισχύει την ενέργεια, ανυψώνει την επίγνωση, το θάρρος και φέρνει επιτυχίες στην αγάπη. Βοηθά στη διατήρηση του πλούτου. Υπερνικά την εξάντληση και προσδίδει ισχύ και σθένος. Ενεργοποιεί και αναζωογονεί το σώμα και βοηθά στην επούλωση των πληγών.

Αν ψάχνετε το απόλυτο δαχτυλίδι με ρουμπίνι, σας προτείνουμε το best seller μας Harmony. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα που τραβά τα βλέμματα πάνω σου!

Επίχρυσο Harmony Ring από ασήμι 925

 

ΑΧΑΤΗΣ

Ο αχάτης έχει τη δύναμη για συναισθηματική, σωματική και νοητική ισορροπία.

Βοηθά στην αποδοχή του εαυτού και την αυτοανάλυση. Θεραπεύει σε πολλά επίπεδα και τονώνει την αγάπη. Λειτουργεί ως καθρέφτης για το περιβάλλον μας δίνοντας τη δυνατότητα να δούμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων.
Βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή.

Το κολιέ Get noticed με πράσινη πέτρα αχάτη θα σας βοηθήσει τόσο πνευματικά, όσο θα χαρίσει χρώμα στο ντεκολτέ σας.

Κολιέ Get noticed από επιχρυσωμένο σήμι 925

 

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ

Ο αμέθυστος προορίζεται για όποιον θέλει να βρει το πιο αγνό είδος έρωτα.

Προσελκύει την αληθινή αγάπη, εξασφαλίζει τη πίστη του συντρόφου μας και αργότερα μια ευτυχισμένη οικογένεια. Επίσης, είναι η πέτρα που προσφέρει πλούτο, αφθονία, ευημερία στον κάτοχό του και ενισχύει την αυτοεκτίμησή του, τη δημιουργικότητα, το θάρρος και τη διαίσθησή του.
Στην αρχαιότητα πίστευαν ότι ο λίθος αυτός προστατεύει από τη μέθη. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό ότι απομακρύνει τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες.

Εάν ο αμέθυστος είναι ο λίθος που σας ταιριάζει, μπορετε να τον αποκτήσετε επιλέγοντας το κολιέ Smile ή το δαχτυλίδι μας Harmony. Το μωβ χρώμα του αμέθυστου θα απογειώσειτη διάθεση και τις εμφανίσεις σας!

Κολιέ Smile

 

ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ

Ο αιματίτης χαρίζει πλούτο, αγάπη και ευεξία στον κάτοχό του.

Παράλληλα, αυτός ο λίθος δίνει το έναυσμα για να πραγματοποιήσουμε μια καινούρια αρχή στη ζωή μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητες μας και να ορίσουμε νέους στόχους.

Ιδανικό για οικονομολόγους, λογιστές και γενικότερα άτομα, τα οποία εργάζονται και έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα.
Για τους άνδρες φίλους σας, προτείνουμε τα χειροποίητα ανδρικά βραχιόλια μας με χάντρες από αιματίτη.

Βραχιόλι ανδρικό ICON

Βραχιόλι ανδρικό ICON

Βραχιόλι ανδρικό INTELLIGENCE

Βραχιόλι ανδρικό POWER

ΟΠΑΛΙΤΗΣ

Ο οπαλίτης είναι πέτρα της διαύγειας και της προστασίας.

Πρόκειται για έναν υπέροχο πολύτιμο λίθο που μας χαρίζει τύχη, αγάπη, θετικές σκέψεις, αντοχή και συγχώρεση. Ενδυναμώνει τη θέληση για ζωή. Ενδείκνυται για φυλακτό για νεογέννητα και παιδιά νεαρής ηλικίας.
Όσοι εστιάζουν στις θεραπευτικές του ιδιότητες, τον επιλέγουν γιατί προστατεύει τα μάτια και δυναμώνει την καρδιά.

 

ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ

Η άκουα μαρίνα είναι ο λίθος της θάλασσας που προσφέρει ηρεμία, διαύγεια και ξεκάθαρη σκέψη.

Αυτός ο πανέμορφος λίθος με το ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, απελευθερώνει την αρνητική ενέργεια σε όλες τις μορφές της και προσφέρει ψυχική χαλάρωση και ένα μανδύα προστασίας όταν τον φοράμε. Μας βοηθά επίσης να ξεκαθαρίσουμε τις υγιείς φιλίες, τους συναδέλφους και γενικότερα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
Τέλος, η χαρακτηριστική θεραπευτική ιδιότητα της άκουα μαρίνα (aqua marina) είναι ότι βελτιώνει την όραση, καταπραΰνει τις αλλεργίες και αντιμετωπίζει τις αυτοάνοσες ασθένειες.

Ποιος είναι τελικά ο λίθος που σας ταιριάζει;

Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε εάν αυτό το άρθρο σας βοήθησε στην επιλογή σας!

Θέλεις να διαβάζεις πρώτη τα άρθρα μας;
Θυμήσου να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας!

Αφήστε μια απάντηση